Thursday, November 26, 2015

Suwiitt :)


Perbualan selepas subuh.


"Semalam Deedat nyanyi sampai tertidur.. mula-mula nyanyi.. tau-tau senyap. Bila check dah tidur rupanya" lapor Imran pagi tadi.

Dua-dua gelak.

"Pukul berapa Deedat tidur semalam?"

"Pukul satu"

"Awak?"

"Lebih kurang Deedat... tanya la Bern buat apa semalam.." pancing dia.

"Buat apa?"

"Tengok sambil teman awak tidur... mulut siap nganga lagi.. tapi nak buat macamana dah ini je isteri yang kita ada....terima je la"


HAHAHAHA...


Baru nak cakap husband ai suwiitt... sabar je lah...


"Oh... semalam aktif betul baby gerak.. banyak jugak dia tendang masa awak tidur..." tambah Imran.


OK... ini pun sweet jugak... hehe...


OK bai...

2 comments:

  1. semoga dipermudahkan ibu dan anak tuuh,

    ps. masih aktif postcrossing keew

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen selepas beep.




BEEEPPP!!!!