Thursday, April 11, 2013

Deedat Day Out

selepas beberapa petang dia buat percubaan.

akhirnya mak dia tertewas juga semalam.

tak tahan dengar anak meraung. semalam gagahkan diri angkut si kecik ni pegi playground dekat rumah.

the look at his face ~ priceless. 

syiok dia main sorang-sorang. padahal ramai lagi kids tengah main. bukan dia peduli pun. 
haish... kalau macam ni baik kita buat playground dalam rumah je Deedat!

balik rumah dia meraung. tak puas main gamaknya.
eh... pukul 6 mama nak tengok cerita adam hawa la dik oi...

T__T

sabar je la!




video

Friday, April 5, 2013

bibah

one of his feveret song is...


ibu...ibu... 
engkaulah ratu hatiku...
bila ku berduka.. engkau hiburkan selalu...
ibu... ibu... 
engkaulah ratu hatiku...

first time dengar Deedat nyanyi lagu tu cair mak dia nih taw!

of kos he learned that song dalam iklan tiwi susu fernleaf tu.
sebab semua iklan susu adalah iklan feveret dia.

bila suruh ulang nyanyi sama.... dengan muka selamba dia nyanyi..

BIBAH...BIBAH... 
EEE KAU AA ATU ATI UUUU...
BI AA U BEUKAA.. EEE KAU IBUWKAN AWUUU...
BIBAH... BIBAH... 
EEE KAU AA ATU ATI UUUU...


sabar je la.... belum sunat lg kamu dah duakan mak kamu ni ye Deedat...

Thursday, April 4, 2013

pose budak umur 2 tahun


gambar lama... 4 bulan lepas.

that day... memang pose habis dia depan kamera.

maklumlah... dah cukup 2 tahun.

macam ni lah rupa birthday cake kalau suruh ayah dia yang belikan.
healthy katanya...

mmm... sedapp.... pandai ayah pilih...

pengarang jantung.

chak!