Wednesday, June 20, 2012

Permata Yang Hilang kini dijumpai... woha!

Tiba-tiba kagum yang amat dengan diri sendiri bila berjaya habiskan buku 400++ mukasurat dalam masa 2 hari. Sebabnya semenjak umur makin meningkat ni jarang gila berjaya baca buku tebal/nipis sampai habis. T___T....

eh buku apa tu sampai syok sangat baca? jeng jeng jeng....

http://permatahilangdijumpai.blogspot.com/

cabarannya membaca depan anak... baru pegang buku sekejap dia datang rampas buku... lepas tu buat-buat selak... kalau bosan dia bawak lari buku jauh-jauh lepas tu sorok tah mana-mana...
jeles tengok mak dia pandai baca agaknya...
tak pun rasa terbiar tak ada siapa nak layan dia main sebab khusyuk baca buku permata yang hilang.  haish...

nasib baik la apak dia seporting abis tak kisah bini masak lambat sikit sebab asyik khusyuk baca buku permata yang hilang... eh!
kalau Deedat datang rampas buku cepat-cepat dia ambil balik bagi bini sambung baca... haaa sporting khen laki ai...

dulu kadang-kadang sekali sekala rajin juga singgah blog keretamayat...
bila keluar buku Permata Yang Hilang terus order dengan tidak segan silu...HAHA...

kalau kamu mengharapkan buku ini mengandungi gambar-gambar tentang teknik tuuutt...  haaa boleh pi main jauh-jauh...

tapi serius... buku ni memang best! sangat sesuai untuk kamu.
iya kamu...
tak kira la kamu tu bakal pengantin baru... pengantin lama... pengantin lapuk... pengantin tua bakal terima menantu...
sesuai sangat... serius!

mungkin yang belum kawen akan automatik nak kawen cepat lepas baca buku ni.

yang dah kawen mungkin akan lebih semangat nak kawen lagi... EPPP... makin semangat nak jadi lifetime partner yang terbaEk!... eheh...

yang ada anak muda-mudi mungkin akan lebih semangat nak kawenkan anak muda-mudi diorang...

MUNGKIN... =)

haaa... esok-esok kalau tiba-tiba Deedat nak kawen muda... mak SOKONG 100%! eh... 


:) 




Comments
0 Comments

0 kawan-kawan menyuarakan pendapat:

Post a Comment

sila tinggalkan komen selepas beep.




BEEEPPP!!!!