Friday, April 29, 2011

pembelajaran awal

gaya tidur Ahmad Deedat on the way balik selepas kepenatan mengikut mama pergi kursus 4 hari di Sepang.

wherever you go.. i'll follow you!

Wednesday, April 13, 2011

tiga belas april datang lagi

hari ini, saya hanya ingin mengucapkan TERIMA KASIH yang tidak terhingga kepada emak saya for enduring the pain in bringing me into this world 29 years ago on this day. siapa kata beranak itu tak heavy duty!



wishlist tahun ini... satu saja...

Semoga Allah panjangkan usia saya, sekurang-kurangnya sehingga Ahmad Deedat dah pandai berdikari sendiri nanti. amiin...






just another reason to live =)




dan...


terima kasih juga buat kaum keluarga, sanak saudara dan kawan-kawan yang wish birthday ke-29 ini.. (siapa kata perempuan takut exposed umur sendiri... kih3...) 


terima kasih juga buat celcom yang hadiahkan saya 7 hari PERCUMA panggilan/SMS untuk orang-orang tersayang... (boleh la Deedat gayut 24 jam dengan atok & nenet dia sepanjang minggu ni... yehewwww!!! )


oh ya... terima kasih juga buat Bank Islam yang tidak pernah lupa wish birthday tiap-tiap tahun sepanjang kita berkawan... hik2...


sekian... wabillahitaufikwalhidayah wassalamualaikum warahmatullahiwabarokatuh....

Sunday, April 10, 2011

a journey around the world begins with a single step...

hasil prektis sepanjang minggu.


yeayyyyy! alhamdulillah... =)


i can walk too............ with ayah's help... teheee..

Tuesday, April 5, 2011

3 months plus plus oledi...

hari ini Deedat check-up untuk 3 bulan...  Alhamdulillah we managed to get thru the injection part... mama paling gerun sebab sebelum ni ayah Deedat yang uruskan... 
masa nurse minta hold Deedat untuk diinjek, Deedat dah mula nangis meronta-ronta... macam tau2 aje nak kena injek... nasib baik lepas selesai terus dia senyap. goooood boy... =D

sampai rumah, lepas minum susu... elok je Deedat membebel sambil tengok tv... 


Encik Imran... tengok ni anak awak bebel sebab tak temankan dia pegi klinik tadi... hehe... next month amik cuti siap-siap ye... turn awak plak bawak Deedat pegi klenet...